Metsäala nostaa yhdessä metsän mahdollisuudet esiin – Metsien Suomi esittäytyy Metsäpäivillä

|

Meillä Suomessa metsä on aina mukana: työvuosissa, lomakuvissa, perhejuhlissa – ja tulevaisuuden ratkaisuissa.

Metsien Suomi on metsäalan yhteinen viestintähanke. Sen tavoitteena on herättää suomalaiset huomaamaan, kuinka vahvasti metsä on mukana elämässämme. Ei vain eilen, vaan myös nyt ja ennen kaikkea tulevaisuudessa. Uusia metsäpohjaisia raaka-aineita ja tuotteita kehitetään kaiken aikaa muun muassa korvaamaan fossiilisia.

Ensi keväänä Metsien Suomi näkyy laajasti tiedotusvälineissä, ulkomainoksissa ja sosiaalisessa mediassa. Viestintähankkeen avulla metsäala haluaa monipuolistaa metsiin liittyvää keskustelua, lisätä metsäsektorin arvostusta sekä kertoa metsien käytön tulevaisuudesta ja mahdollisuuksista. Se kertoo metsästä tärkeimpänä luonnonvaranamme, joka tuottaa ratkaisuja kestävän kehityksen tavoitteiden toteuttamiseksi.

Metsien Suomi sai lähtölaukauksensa lokakuussa Lahdessa, jossa järjestettiin ensimmäinen Metsien Suomi Roadshow. Kiertue on Metsien Suomen osahanke, jolla innostetaan metsäalan toimijat kertomaan metsien kestävän käytön mahdollisuuksista ja sen tuottamista ratkaisuista. Roadshow järjestetään myös valtakunnallisilla Metsäpäivillä Helsingissä. Talven aikana Metsien Suomi Roadshow kiertää ympäri Suomea.

Metsien Suomi -viestintähanketta vetää Suomen Metsäyhdistys. Sitä rahoittavat Suomen Metsäsäätiö, Metsäteollisuus ry, Metsähallitus, maa- ja metsätalousministeriö, Suomen metsäkeskus, Puunjalostusinsinöörit ry sekä Metsämiesten Säätiö. Hankkeessa on mukana myös MTK.

Lisätietoa: Hannes Mäntyranta, viestintäpäällikkö, Metsien Suomi, p. 050 351 2413

Kirjoita kommentti