Metsämiesten Säätiöltä huomionosoitus Metsäyhdistyksen Sirpa Kärkkäiselle

En lärk. Foto: Vilma Issakainen

Suomen Metsäyhdistyksen Sirpa Kärkkäinen sai pronssisen ansiomitalin pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnastaan Suomen metsätalouden ja Metsämiesten Säätiön tarkoitusperien hyväksi.

Metsämiesten Säätiö on huomioinut kuusi henkilöä pronssisella ansiomitalilla heidän pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta toiminnastaan Suomen metsätalouden ja Säätiön tarkoitusperien hyväksi. Pronssinen ansiomitali on Säätiön toiseksi korkein huomionosoitus.

Mitalit saivat metsäopetuksen erityisasiantuntija Karl-Erik Hasa, johtaja Jyrki Ketola, yhteyspäällikkö Sirpa Kärkkäinen, kehitys- ja asiakkuuspäällikkö Eila Lautanen, yliopettaja Pasi Pakkala ja professori Anne Toppinen. Pronssiseen ansiomitaliin liittyy 1000 euron tunnustusapuraha.

Mitalit ja tunnustusapurahat luovutettiin Helsingissä Säätytalossa 7.12.2016 järjestetyssä Ihminen ja metsä -seminaarissa, jonka teemana oli ”Vähemmällä enemmän, metsäalan koulutuksen määrän ja laadun johtaminen niukkenevien resurssien toimintaympäristössä”.

Näillä huomionosoituksilla Metsämiesten Säätiö haluaa nostaa esille sitä arvokasta työtä, jota metsäalan koulutuksessa tehdään suomalaisen metsäosaamisen eteen, mikä on koko alan ja sen kaikkien yhteisöjen ja yksilöiden menestymisen elinehto.


Metsämiesten Säätiön tiedote


 

Kirjoita kommentti