Metsäpäivien pääteemana metsien käytön monet tavoitteet

Korona-ajan jälkeen Metsäpäivät on omistettu keskusteluille ja kohtaamisille – kiinnostavia asiantuntijaseminaareja unohtamatta.

Metsäala kohtaa jälleen valtakunnallisilla Metsäpäivillä 28.–29.10.2021. Vuorovaikutukseen ja verkostoitumiseen kutsutaan mukaan metsäalan ammattilaiset ja metsänomistajat. Myös opiskelijat ovat tapahtumassa entistä vahvemmin mukana.

Lokakuun Metsäpäivien pääteemana on metsien kestävän käytön monet ja moniarvoiset tavoitteet – metsä kuuluu kaikille. Kolmen ohjelmalavan lukuisat esitykset kiteytyvät pääteeman ympärille muun muassa ilmastonmuutoksen, talouden ja hyvinvoinnin näkökulmasta.

Tapahtuman ytimessä ovat asiantuntijapuheenvuorot ja kiinnostavat keynote-näkemykset ajankohtaisista aiheista.

Keskustelussa mukana Yle ja Hyvin sanottu

Tulevien Metsäpäivien ohjelmassa on kolmen ohjelmalavan rinnalla paikka keskusteluille. Omaksi teemakseen nostetaan metsäkeskustelu, joka on vahvasti julkista ja usein äänekästä.

Rakentavaa, kuuntelevaa ja moniäänistä keskustelua kuullaan paneelissa, jossa nostetaan esiin alalle ajankohtaisesta aiheesta Hyvin sanottu -periaatteita noudattaen.

Mukana on Ylen ja Erätauko-säätiön vetämä Hyvin sanottu -hanke, joka pyrkii vahvistamaan suomalaisen keskustelukulttuurin parhaita puolia ja luomaan turvallisia keskusteluympäristöjä.

Vahvassa yhteistyössä metsäalan kanssa

Valtakunnalliset Metsäpäivät järjestetään 28.–29.10.2021 parin vuoden takaa tutussa ja kehutussa hotelli Clarionissa Helsingin Jätkäsaaressa. Vuorossa on jo 92. Metsäpäivät.

Metsäpäivien ohjelma luodaan vahvassa yhteistyössä metsäalan kanssa. Yhteistyökumppaneilla on ratkaiseva rooli monipuolisen ja ajankohtaisen ohjelmasisällön tuottamisessa.

Jälleennäkemisen hengessä lokakuussa päästään pitkän tauon jälkeen myös minimessuille ja iltamiin. Opiskelijat testaavat ja esittelevät ideoitaan hackathon-tapahtumassa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan lokakuisille Metsäpäiville – niin yleisönä kuin ohjelmantarjoajana!

Lisätietoa: Kaarina Aro, projektipäällikkö, p. 050 374 5677, kaarina.aro@smy.fi

Kirjoita kommentti