Metsäpäivien 2019 ohjelma rakennetaan nyt – kiirehdi varaamaan paikkasi

Valtakunnalliset Metsäpäivät rakennetaan vahvassa yhteistyössä metsäalan organisaatioiden kesken, ja ohjelmapaikoista suurin osa on jo varattu. Kerro meille pian, oletko kiinnostunut ohjelman järjestämisestä tai minimessupaikasta.

Valtakunnalliset Metsäpäivät kokoaa 31.10.–1.11.2019 metsäalan asiantuntijat kuulemaan ja keskustelemaan kiinnostavimmista metsäaiheista. Tapahtuma järjestetään jo 90. kerran. Paikkana on Helsingin uusi ja moderni Clarion-hotelli, josta avautuu huimat näkymät satamaan ja yli koko kaupungin.

Metsäpäivillä katsotaan rohkeasti tulevaisuuteen. Tapahtuma levittäytyy kolmelle lavalla, joilla metsien kestävästä käytöstä kerrotaan muun muassa ihmisen, tutkimuksen ja talouden näkökulmasta. Päälavan avauksen jälkeen yleisöllä on mahdollisuus valita vapaasti ohjelmapaloja ja käydä kuuntelemassa eri lavojen seminaaritarjontaa.

Teemalavojen välillä kulku käy minimessujen halki. Messut tarjoavat paikan yhtä lailla pienille organisaatioille kuin isoille yrityksille esitellä toimintaansa tai tuotteitaan. Samalla ne tarjoavat luontevan, Metsäpäiviltä paljon odotetun verkostoitumispaikan. Oma paikkansa ja aikansa löytyy myös sidosryhmätapaamisille.

Liitteistä löydät Metsäpäivien 2019 ohjelmarakenteen sekä esimerkkejä yhteistyöpaketeista. Soita, lähetä sähköpostia tai täytä yhteydenottolomake ja kerro meille ideasi!

Lisätietoa: Annamari Heikkinen, projektipäällikkö, annamari.heikkinen@smy.fi, 045 6575 443

Päivitetty 27.3.2019: Metsäpäivien torstain teemalavat on jo varattu. Kysythän ohjelmapaikkoja perjantaiksi!


METSÄPÄIVÄT 2019


 

Kirjoita kommentti