Nuorten vaikuttajien metsäfoorumi 2022

Nuorten vaikuttajien metsäfoorumissa tutustutaan metsään elinkeinona ja elämäntapana mahdollisimman monesta eri näkökulmasta ilmastoviisaasta metsätaloudesta elvyttävään virkistyskäyttöön ja todennettavaan suojeluun. Foorumi on koonnut metsistä ja tulevaisuudesta kiinnostuneita nuoria yhteen joka syksy jo vuodesta 2015.

5.-7.10.2022 Nuorten vaikuttajien metsäfoorumi suuntaa Pohjois-Savoon, jossa tutustutaan ainakin metsien ennallistamiseen, moderniin sahaan, metsäkoneyrittäjän arkeen, Heinäveden Valamon luostariin ja puurakentamiseen. Ohjelma on parhaillaan työn alla.

Foorumiin kutsutaan vaikuttajia erilaisista järjestöistä ja nuorisopolitiikasta, ammattilaisia metsäalalta ja alan ulkopuolelta sekä aktiivisia tekijöitä sosiaalisen median maailmasta. Yhdistävänä tekijänä aikaisempiin foorumeihin osallistuneille on ollut aktiivinen ja maailmaa kohtaan utelias asenne sekä kiinnostus metsää ja luontoa kohtaan. Tarjoamalla mahdollisuuden kohtaamisille ja keskusteluille metsäisten aiheiden äärellä, haluamme lisätä ymmärrystä ja yhteyksiä ja luoda uusia verkostoja.

Tunnetko tai tiedätkö kuvauksemme kaltaisen henkilön, jonka ehdottomasti pitäisi olla mukana vuoden 2022 Nuorten vaikuttajien metsäfoorumissa Pohjois-Savossa? Vinkkaa meille itsesi, ystäväsi, oppilaasi, kollegasi tai oikeastaan ihan kenet vaan.

SUOSITUKSENI OSALLISTUJISTA

Osallistujavinkkejä voit toimittaa myös sähköpostitse osoitteeseen vilma.issakainen@smy.fi

Vai oletko ehkä itse syksyn foorumin osallistuja? Jos tämä kuulostaa just sun jutulta, klikkaa itsesi mukaan syksyn jännittävimmälle metsäretkelle!

ILMOITTAUDU mukaan

Tässä tunnelmia edellisistä metsäfoorumeista:
#metsässä2016, Joensuu
#metässä2017, Lahti
#metsässä2018, Jyväskylä
#metässä2019 Kainuu
#metässä2020, Lappeenranta ja Imatra

Lisätietoa:
Vilma Issakainen, vilma.issakainen@smy.fi
Eveliina Pokela, eveliina.pokela@smy.fi
Somessa: #metässä2022

Tapahtuman rahoittaa Suomen Metsäsäätiö ja Puumiesten Ammattikasvatussäätiö.

Kirjoita kommentti