Sata opiskelijaa Metsäpäiville – tartu haasteeseen

Metsäpäivät 2019 tehdään uudella twistillä ja mukaan halutaan myös uudet osaajat. Tavoitteena on kutsua tapahtumaan 100 metsäalan opiskelijaa. Ketkä sinun organisaatiosi pyytää mukaan?

Valtakunnalliset Metsäpäivät ovat metsäalan odotettu tapahtuma, joka kokoaa yhteen alan asiantuntijat ja rakentaa alan ammatti-identiteettiä ja yhteishenkeä. Jo 90. kertaa järjestettävä tapahtuma uskaltautuu nuorennusleikkaukseen: mukaan halutaan suuri joukko opiskelijoita.

Haastamme sidosryhmiemme yhteisestä ideasta metsäalan organisaatiot kutsumaan ja kustantamaan mukaan nuoret, jotka tähtäävät metsätalouden, metsänhoidon, puuntuotannon, puunhankinnan, metsäntutkimuksen sekä metsäalaan liittyvän hallinnon ja rahoituksen ammattilaisiksi.

Helsingin näyttävässä Clarion-hotellissa 31.10.–1.11.2019 järjestettävät Metsäpäivät tarjoaa yhteisiä näkökulmia ja mahdollisuuksia kohtaamisiin työnantajille ja uusille tekijöille. Ohjelmaa suunnitellaan yhdessä Metsäylioppilaiden ja Metsäalan opiskelijat Meol:in kanssa.

Kerro meille, minkä tavoitteen tai haasteen ratkaisussa nuoret voisivat auttaa organisaatiotanne? Keille opiskelijoille tai vastavalmistuneille yrityksenne voisi tarjota Metsäpäivät-lipun? Sata opiskelijaa Metsäpäiville -haasteeseen osallistuminen on hyvä tapa pitää yhteyttä esimerkiksi kesätyöntekijöihin ja löytää uusia.

Kysy meiltä opiskelijalippupaketin hintoja. Kutsuessaan opiskelijoita Metsäpäiville, yritys saa näkyvyyttä tapahtuman markkinoinnissa ja tapahtuman aikana.

Lisätietoa: Suvi Pessala, suvi.pessala@smy.fi


METSÄPÄIVÄT 2019


 

Kirjoita kommentti