Tarjoa ohjelmaa valtakunnallisille Metsäpäiville 2022!

Metsäpäivät 2022 järjestetään 27.-28.10.2022|Opiskelijat tutkivat Uusi puu -näyttelyä Metsäpäivillä 2021. Kuva: Anna Kauppi.|

Valtakunnalliset Metsäpäivät 2022 järjestetään 27.–28.10.2022 Helsingissä. Tule mukaan järjestämään Metsäpäiviä ja tarjoa tapahtumaan ohjelmaa.

Metsäpäivät on mainio tilaisuus tuoda esille uusinta metsiin liittyvää tutkimustietoa mutta myös käytännönläheisiä ratkaisuja ja mahdollisuuksia metsäalan tämän päivän haasteisiin. Metsäpäivien pääteemana on tänä vuonna Kestävyys murroksessa, jonka alle mahtuu laaja kattaus metsäalan aiheita.

Valitse oma paikkasi monista vaihtoehdoista

Metsäpäivien ohjelma koostuu lavapuheenvuoroista, minimessuista, opiskelijoiden Urafoorumista sekä erilaisista työpajoista ja sidosryhmätilaisuuksista.

Kaksipäiväisen tapahtuman lavaohjelma sekä minimessut ovat torstaina, kun taas työpajat ja sidosryhmätilaisuudet painottuvat perjantaille.

Torstaina Metsäpäivien ohjelma jakaantuu kolmelle teemalavalle sekä keskustelulavalle. Lavojen teemat tarkentuvat myöhemmin, kun ohjelmasisältö alkaa rakentua.

Teemalavojen puheenvuorojen pituus on 25 minuuttia. Keskustelulavalla kullekin keskustelulle on varattu aikaa 45 minuuttia.

Keskustelulava sijaitsee hotelli Clarionin valoisassa Living Room -tilassa. Teemalavat ovat hotellin kongressisiiven tilavissa ja moderneissa saleissa.

Minimessut järjestetään torstaina kongressisiiven kolmannen kerroksen aulassa, joka tarjoaa luontevan kohtaamispaikan ohjelmatauoilla. Tilaan mahtuu näytteilleasettajille parisen kymmentä paikkaa. Voit voi varata joko yhden paikan tai tuplapaikan.

Hinnasto 2022:

  • teemalavan ohjelmapaikka (25 min): 1200 € + alv
  • keskustelulavan paikka (45 min): 1200 € + alv
  • minimessupaikka: 650 € + alv
  • tuplaminimessupaikka: 1200 € + alv

Kiinnostuitko?

Tarjoa ohjelmaa tai varaa minimessupaikka Metsäpäiville 2022 alla olevan linkin kautta. Pyydämme varaukset 3.6. mennessä. Teemalavapaikat on jo myyty täyteen, mutta Minimessuille on muutama paikka vapaana ja Keskustelulavalle yksi paikka. Toimi siis nopeasti! Varaukset ovat alustavia ja sitovat sopimukset teemme yhteistyökumppaniemme kanssa kesäkuun aikana.

Tarjoa ohjelmaa Metsäpäiville 2022

Tiedustelut:

Sisältökumppanuudet, lavapaikat, työpajat sekä sidosryhmätilaisuudet:

Kaarina Aro, projektipäällikkö, kaarina.aro@smy.fi, p. 050 374 5677

Minimessut, tarkemmat tiedot minimessupaikoista:

Vilma Issakainen, vilma.issakainen@smy.fi, p. 050 402 7579

Opiskelijat tutkivat Uusi puu -näyttelyä Metsäpäivillä 2021. Kuva: Anna Kauppi.
Opiskelijat tutkivat Uusi puu -näyttelyä Metsäpäivillä 2021. Kuva: Anna Kauppi.

Kirjoita kommentti