ULOS-UT-OUT-tapahtuman suojelija Jenni Haukio: ”Luonto opettaa meille uutta joka päivä”

VI_elämää pinnan alla

Opettajien ja kasvattajien ULOS-UT-OUT-tapahtuma järjestetään 13.-15.6.2023 jo kolmatta kertaa isolla yhteistyöllä. Suomen Metsäyhdistys on mukana Nurmeksessa vetämässä työpajoja, joihin ehtii vielä ilmoittautua mukaan.

ULOS-UT-OUT on satojen opettajien, kasvattajien, ohjaajien, päättäjien, tutkijoiden ja opiskelijoiden kohtaamispaikka. Monipuolisen ohjelman tavoitteena on innostaa käyttämään luontoa oppimisympäristönä ja herättää keskustelua kestävästä tulevaisuudesta.

Yhteisen teeman alle on koottu kymmenien, jopa sadan toimijan yhdessä tarjoama ohjelma. Mukana on ympäristökasvatuksen, seikkailukasvatuksen ja metsäopetuksen valtakunnallisia toimijoita.

UUO2023-tapahtuman teemana on Siltoja rakentamassa – yhdessä tulevaisuuteen. Tapahtuman suojelija on tasavallan presidentin puoliso Jenni Haukio.

”Luonto opettaa meille uutta joka päivä, ja on myös mitä innoittavin oppimisen tila. ULOS-UT-OUT-tapahtuma luo erinomaisen mahdollisuuden herättää keskustelua luonnon hyvinvointivaikutuksista sekä kestävän elämäntavan merkityksestä tulevaisuutemme turvaajana”, Haukio tervehtii tapahtumaa.

Metsäyhdistys järjestää Nurmeksessa työpajoja sekä suomeksi että ruotsiksi. Mukaan voi vielä ilmoittautua:

  • Metsäsuhdekävely (pitkä työpaja)
  • Innostu ja opeta puiden elämästä – valmis oppitunti lähimetsään (varhaiskasvatus ja alakoulu)
  • Innostu ja opeta metsistä – valmis oppitunti lähimetsään (yläkoulu)
  • Undervisningsstationer om skog och skogsbruk i skogen

Lisätietoa ilmoittautumisesta tapahtumaan ja sen työpajoihin löytyy UUO2023-sivustolta.

Lisätietoa

Suvi Pessala

Suvi Pessala

+358 45 657 5442

suvi.pessala@smy.fi

Kirjoita kommentti