Verkkolehti forest.fi uudistui – metsäalan yhteinen julkaisu tarjoaa ajankohtaista tietoa metsäkeskusteluun

||

Metsäalan yhteinen verkkolehti forest.fi uudistui omaksi sivustokseen. Uudistus nostaa metsäalan ajankohtaiset aiheet esiin.

SIIRRY UUTEEN FOREST.FI-VERKKOLEHTEEN TÄSTÄ

Uusi forest.fi kertoo kiinnostavista ja kysytyistä metsäaiheista kuten monimuotoisuudesta, metsänhoidosta, metsävaroista ja biotaloudesta. Sivuston navigaatiota on kehitetty siten, että aiheet nousevat selkeästi esiin. Linkit ajankohtaisimpiin aiheisiin, esimerkiksi ilmastonmuutokseen, löytyvät etusivulta heti.

Ajankohtaisten aiheiden rinnalla sisältöä voi selata tuttujen elementtien avulla. Faktatekstit taustoittavat viikoittaisia uutisia ja metsäalaa kuvaavat graafit täydentävät tietoa.

Uudelta sivustolta löytyy myös yksi forest.fi:n kaikkien aikojen käytetyimmistä osioista: metsäalan sanasto suomeksi ja englanniksi, jossa alan termit myös selitetään helppotajuisesti molemmilla kielillä. Myös metsäalan uusimmista tuotteista ja palveluista kertova Metsäbiotalouden tulevaisuuskuvasto päivittää alan innovaatioita nyt osoitteen www.forest.fi alla.

forest.fi:tä on julkaistu verkossa lähes 15 vuoden ajan, viime vuodet osana Suomen Metsäyhdistyksen verkkosivustoa. Kun forest.fi on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa metsäalan yhteisenä julkaisuna, se on nyt valmis ponnistamaan seuraavaan kehitysvaiheeseen.

forest.fi on Suomen metsäsektorin ainoa yhteinen ulkomaille suunnattu viestintäkanava. Sitä julkaistaan sekä suomeksi että englanniksi. Jatkossa sen tunnettuutta kasvatetaan ennen kaikkea Suomen metsäalan kannalta tärkeissä Euroopan maissa kehittämällä sisältöä sekä markkinoinnilla.

Ulkomainen yleisö korostuu kohderyhmänä jatkossa enemmän ja sen tarpeet otetaan entistä paremmin huomioon. Suomen metsäalan mahdollisuuksia esiintyä sivustolla laajennetaan ja metsäalan asiantuntijoita kutsutaan esimerkiksi blogiartikkeleiden kirjoittajiksi.

Sivusto tuotetaan Suomen Metsäyhdistyksessä. Sitä rahoittavat Suomen Metsäsäätiö, Metsä Group, Stora Enso, UPM, MTK, Sahateollisuus ry, Metsähallitus, Suomen metsäkeskus, maa- ja metsätalousministeriö sekä Metsäbiotalouden tulevaisuuskuvaston osalta Metsämiesten Säätiö.

forest.fi-sivuston sisältö on vapaasti käytettävissä, kun lähde mainitaan. Vain kuvien uudelleen julkaisusta on kysyttävä. forest.fi-sivu löytyy osoitteella www.forest.fi, ja suomenkielisenä osoitteesta www.forest.fi/fi/.

Lisätietoa:

Anna Kauppi, Suomen Metsäyhdistys, viestinnän johtava asiantuntija, p. 0400 702 102
Hannes Mäntyranta, Suomen Metsäyhdistys, viestinnän suunnittelija, p. 050 351 2413

Kirjoita kommentti