forest.fi hakee toimittajaa

Suomen Metsäyhdistys on yhteistyöjärjestö, jonka jäsenistö kattaa metsäalan lisäksi lukuisia valtakunnallisia virkistys- ja opettajajärjestöjä. Yhdistys tuo esiin metsien mahdollisuuksia yhteiskunnan kehittämisessä viestinnän keinoin.

Metsäyhdistys julkaisee forest.fi-verkkojulkaisua, joka koostuu alan kannalta tärkeistä uutisista ja metsätietopaketista. Julkaisun toimittajan siirryttyä uusiin tehtäviin etsimme uutta

TOIMITTAJAA

Tehtävään valittavalle tarjoamme näköalapaikan suomalaiseen metsäbiotalouteen sekä vakituisen, asianmukaisesti palkatun ja monipuolisen työn innostavassa työyhteisössä Helsingin keskustassa.

Edellytämme kokemusta tai koulutusta kirjoittavan journalistin työstä, valokuvaustaitoa, sosiaalisen median tuntemusta, halua kirjoittaa myös englannin kielellä, huolellista ja vastuullista asennetta sekä palvelu- ja yhteistyöhenkeä. Metsäalan tuntemus on suotavaa mutta ei välttämätöntä. Odotamme kuitenkin positiivista kiinnostusta alaan ja sen kehitykseen.

Hakemukset palkkatoiveineen osoitetaan 20.2.2015 klo 16:een mennessä joko kirjeitse tai sähköpostilla Metsäyhdistykseen toiminnanjohtaja Anders Portinille. Lisätietoja antaa hänen lisäkseen forest.fi-sivun vastaava toimittaja Hannes Mäntyranta.

Kirjoita kommentti