Ilmoittaudu Metsäpäivät-verkkotapahtumaan 4.2.2021

91. valtakunnalliset Metsäpäivät järjestetään 4.2.2021 koronatilanteen johdosta verkkotapahtumana. Voit seurata monipuolista ja ajankohtaista ohjelmaa neljällä virtuaalisella teemalavalla. Verkkotapahtuma on kaikille avoin ja maksuton – tervetuloa mukaan!

Aika: to 4.2.2021 klo 1017

ILMOITTAUDU METSÄPÄIVÄT-VERKKOTAPAHTUMAAN

Metsäpäivät-verkkotapahtuman pääteemana on monimuotoisuus monesta eri näkökulmasta tarkasteltuna. Luonnon monimuotoisuuden lisäksi aiheena on myös talouden ja kulttuurin monimuotoisuus ja sosiaalinen merkitys.

Tapahtuman keskeisiä teemoja ovat myös ilmastonmuutos ja sen vaikutukset metsiin, uuden teknologian tarjoamat ratkaisut tämän päivän haasteisiin sekä monikäyttö ja metsien merkitys ihmisen hyvinvoinnille.

Metsäalan tuoreinta tutkimustietoa ja kuulumisia voit seurata virtuaalisesti neljällä eri teemalavalla. Voit vapaasti valita mieleisiäsi ohjelmapaloja talous-, tutkimus-, ihminen- ja tekniikkateemoista. Mukana on myös studiokeskusteluita ja voit myös esittää kysymyksiä ja kommentteja chatin kautta sekä osallistua äänestyksiin.

Metsäpäivät-verkkotapahtuman avaa keynote-puheenvuorollaan europarlamentaarikko Petri Sarvamaa ja tapahtuma huipentuu iltapäivällä historioitsija Teemu Keskisarjan keynote-puheenvuoroon.

Katso pääpuhujien videotervehdykset

Tutustu alustavaan ohjelmaan (muutokset mahdollisia)

Metsäpäivät-verkkotapahtuman 4.2.2021 pääpuhujat Teemu Keskisarja (kuva: Hanna Weselius) ja Petri Sarvamaa

Metsäpäivät-verkkotapahtuman 4.2.2021 pääpuhujat Teemu Keskisarja (kuva: Hanna Weselius) ja Petri Sarvamaa. 

Kirjoita kommentti