Metsäpäivät huipentuu iltamiin – juontajana tangokuningas Jukka Hallikainen

Metsäpäivät on tänä syksynä ennen muuta kohtaamisten ja jälleennäkemisten tapahtuma. Iltamissa tavataan toisia ja juhlistetaan huomionosoitusten saajia.

Metsäpäivien iltamien juontaja ja esiintyjä on Jukka Hallikainen, valloittava ja karismaattinen musiikin monitaituri. Sen todisti Seinäjoen Tangomarkkinat, joilla Hallikainen hurmasi yleisön ja tuomariston muutamia vuosia sitten. Iltamien isäntänä Hallikainen lupaa viedä metsäväen takuuvarmasti iloisiin ja lämminhenkisiin tunnelmiin.

Iltamissa juhlistetaan jälleen ansioituneita tekijöitä. Tapahtumassa julkistetaan arvostetut Suomen Metsäsäätiön huomionosoitukset ja Suomen Metsäyhdistyksen ansiomerkit. Metsämiesten Säätiön jakaa tilaisuudessa Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendit.

Iltamayhteistyössä ovat mukana myös Tapio Oy ja AARI Metsä Oy, joilta kuullaan illan aikana puheenvuorot ajankohtaisista metsäasioista.

Iltamat sekä herkullinen After Work -buffetti sisältyvät Metsäpäivien lipun hintaan, jolla voit osallistua koko ohjelmaan Helsingin hotelli Clarionissa 28.–29.10.2021. Voit myös ostaa lipun ainoastaan iltamiin ja buffettiin.

OSTA LIPPU METSÄPÄIVILLE


ILTAMAOHJELMA

19.00 Avaussanat ja iltamapuheenvuoro

Iltamayhteistyössä Tapio Oy:n puheenvuoro, toimitusjohtaja Anne Ilola

19.20 After Work -buffetti alkaa

Väliaikaohjelmaa, tangokuningas Jukka Hallikainen

19.50 Iltamapuheenvuoro: Yhteismetsät ja metsänomistuksen tulevaisuus

Mikael Beck, toimitusjohtaja, AARI Metsä Oy; Rainer Häggblom, hallituksen puheenjohtaja, Häggblom & Partners ja Vision Hunters

Iltamayhteistyössä kuullaan AARI Metsä Oy:n puheenvuoro. Mikael Beck kertoo yhteismetsien tulevaisuudesta moniarvoisena metsänomistuksen muotona ja ratkaisuna tulevaisuuden tuomiin haasteisiin metsänomistuksessa. Rainer Häggblom kertoo metsätalouden mahdollisuuksista ja haasteista.

Väliaikaohjelmaa, tangokuningas Jukka Hallikainen

20.10 Suomen Metsäsäätiön huomionosoitukset

Erno Järvinen, toimitusjohtaja; Sauli Brander, hallituksen puheenjohtaja, Suomen Metsäsäätiö

20.25 Metsämiesten Säätiön Työyhteisön hyvä tyyppi -stipendit

Veikko Iittainen, kehityspäällikkö; Ilari Pirttilä, toimitusjohtaja; Aija Järnstedt, palvelupäällikkö, Metsämiesten Säätiö

Väliaikaohjelmaa, tangokuningas Jukka Hallikainen

20.45 Suomen Metsäyhdistyksen huomionosoitukset

Jari Leppä, maa- ja metsätalousministeri; Kirsi Joensuu, toiminnanjohtaja, Suomen Metsäyhdistys

Vapaata seurustelua ja iltamaohjelmaa

23.00 Tilaisuus päättyy


#metsäpäivät

Metsäpäivät 2021 | Etusivu

Kirjoita kommentti