Mikä on Metsäakatemia?

Päättäjien 40. Metsäakatemia vieraili Kolilla Pohjois-Karjalassa vuonna 2016. Kuva: Saku Ruusila.

 

Päättäjien Metsäakatemia on yhteiskunnan päättäjille ja muille vaikuttajille suunnattu kurssi ja keskustelufoorumi. Sen tavoitteena on lisätä suomalaisten vaikuttajien kiinnostusta metsäasioihin, vahvistaa heidän metsällistä tietämystään sekä luoda vuorovaikutusta metsäalan ja muiden alojen vaikuttajien kesken.

Metsäakatemiassa metsäalan kysymyksiin paneudutaan johtavien asiantuntijoiden avulla vuorovaikutteisesti niin seminaarisalissa, maastossa kuin metsäsektorin tuotantolaitoksissa. Vuosittain kursseja on kaksi, toukokuussa ja syyskuussa. Osallistujat kursseille valitaan kutsumenettelyllä.

Metsäakatemian käynneille järjestetään vuosittain jatkotilaisuuksia.
Mikäli sinulla on idea Metsäakatemia-verkostolle suunnatusta tilaisuudesta, vierailusta tai vaikkapa ajankohtaisesta viestinnästä, ole yhteydessä Metsäakatemia-tiimiin – vaikka sähköpostilla pma@smy.fi – niin mietitään toteutusta yhdessä!

Päättäjien Metsäakatemian toimintaa rahoittavat Suomen metsäsäätiö ja Maa- ja metsätalousministeriö. Suomen Metsäyhdistys on järjestänyt Metsäakatemiaa vuodesta 1996.

Lue lisää Metsäakatemian esitteestä.

Miksi Päättäjille Metsäakatemiaa?  Katso video Suomen Metsäyhdistyksen YouTube-kanavalla.
Kanavaltamme löydät myös muun muassa EU-päättäjille suuunnatusta Metsäakatemiasta 2018 kertovan videon sekä Päättäjien Metsäakatemia 20 vuotta -juhlavideon.