Ajankohtaiset Metsäakatemian kurssit

Suomen Metsäyhdistys järjestää vuonna 2023 kaksi nelipäiväistä Päättäjien Metsäakatemia -kurssia.

Kurssien ohjelman suunnittelusta vastaa Suomen Metsäyhdistyksen lisäksi alueellisista asiantuntijoista koottu suunnitteluryhmä. Päättäjien Metsäakatemian vierailumaakunta ja kohteet vaihtuvat vuosittain. Seminaaripäivästä ja kolmipäiväisestä maastojaksosta koostuvan kurssin tiedot päivittyvät tälle sivulle niiden tarkentuessa.

Päättäjien Metsäakatemian 53. kurssi keväällä 2023

Seminaarijakso Kirkkonummella 18.4.2023

Seminaaripäivänä kokoonnumme Kirkkonummelle Majvikiin. Päivän ohjelma ja tarkemmat ohjeet toimitetaan osallistujille sähköpostitse ja kurssin omalla extranet-sivulla. Seminaaripäivän aikana esitetyt asiantuntija-alustukset löytyvät materiaalipankista.

Maastojakso Lounais-Suomessa 10.-12.5.2023

Päättäjien Metsäakatemia suuntaa keväällä 2023 Lounais-Suomeen. Kurssin osallistujat saavat tietoa sähköpostilla ja kurssin omalla extranet-sivulla.

Kurssin materiaalit

Kurssin materiaalit jaetaan osallistujille kurssin edetessä suljetulla extranet-sivustolla. Tarkemmat ohjeet päivitetään tälle sivulle.

Päättäjien Metsäakatemian 54. kurssi syksyllä 2023

Seminaarijakso Kirkkonummella 4.10.2023

Seminaaripäivänä kokoonnumme Kirkkonummelle Majvikiin. Päivän ohjelma ja tarkemmat ohjeet toimitetaan osallistujille sähköpostitse ja kurssin omalla extranet-sivulla.

Maastojakso Lounais-Suomessa 11.-13.10.2023

Päättäjien Metsäakatemia suuntaa syksyllä 2023 Lounais-Suomeen. Maastojakson ohjelman ja vierailukohteiden suunnittelu on paraikaa käynnissä. Kurssin osallistujat saavat tietoa sähköpostilla ja kurssin omalla extranet-sivulla.

Kurssin materiaalit

Kurssin materiaalit jaetaan osallistujille kurssin edetessä suljetulla extranet-sivustolla.