Alumnitoiminta

Metsäakatemiaan osallistuneita vaikuttajia, ”metsäakateemikoita”, on jo yli 1600. Yhteydenpito kurssilaisiin sekä osanottajista koostuvan monipuolisen verkoston hyödyntäminen ovat pysyneet tärkeinä tavoitteina Metsäakatemian toiminnassa. Pyrimme kokoamaan verkostoa yhteen ajankohtaisten metsäasioiden ja verkostoitumisen äärelle.

Jatkotilaisuudet ovat olleet esimerkiksi seminaareja, retkeilyjä, vierailuja ja brunssitilaisuuksia, jotka toimivat metsäakateemikoiden yhteisenä kohtaamispaikkana. Ohjelmassa on tavallisesti alustuksia ajankohtaisista teemoista ja keskustelua pienen purtavan äärellä. Osallistujamäärä vaihtelee tilaisuuden luonteen ja toteutuksen mukaan. Verkostomme koon kasvaessa, rajaamme osan tilaisuuksista tuoreimmille metsäakateemikoille.

Järjestämme jatkotilaisuuksia yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Onko sinulla idea Päättäjien Metsäakatemiaan osallistuneille tai muille vaikuttajakohderyhmille suunnatusta tilaisuudesta? Ole meihin yhteydessä!

Ovathan yhteystietosi ajan tasalla?

Olemme Metsäakatemian käyneisiin yhteydessä myös uutiskirjeen ja somen kautta. Työpaikkasi tai yhteystietojesi muuttuessa, ilmoitathan uudet yhteystietosi meille, niin viestimme löytävät jatkossakin perille.

Lisätietoa some-kanavistamme löydät täältä.

Kohtaamisia ja keskusteluja

Vuoden sisään olemme järjestäneet muun muassa metsäakateemikoiden ja nuorten vaikuttajien yhteisen metsäaiheisen keskustelutilaisuuden. Tilaisuudessa keskusteltiin nuorten asenteista ja toimijuudesta metsäkysymyksissä ja suhteessa kestävän kehityksen tavoitteisiin. Lue Tero Karjalaisen tilaisuudesta kirjoittama näkökulma täällä.

Yhteistyössä Suomen ympäristökeskus Syken ja Luonnontieteellisen keskusmuseo Luomuksen kanssa järjestetystä keskustelutilaisuudesta ja näkökulman luontotiedon mittaamisesta voit lukea Elina Antilan jutusta

 

 

 

Metsäakateemikko: Onko sinulla on idea Metsäakatemia-verkostolle suunnatusta tilaisuudesta, vierailusta tai ajankohtaista kerrottavaa verkostollemme? Ovatko yhteystietosi muuttuneet?

Ole meihin yhteydessä!

Yhteydenotot

Elina Antila

Elina Antila

+358 50 351 2411

elina.antila@smy.fi

Tarja Etelämaa

Tarja Etelämaa

+ 358 40 505 1529

tarja.etelamaa@smy.fi