Päättäjien Metsäakatemian tilaisuudet vuonna 2022

Metsäakatemian seminaarijakson keskustelua, Majvik, PMA kurssi 47.

Päättäjien Metsäakatemian tilaisuudet kokoavat yhteiskunnallisia päättäjiä keskustelemaan ja vahvistamaan tietoaan metsistä ja metsien merkityksestä sekä luovat vuorovaikutusta metsäalan ja muiden alojen vaikuttajien kesken.


Päättäjien Metsäakatemia -kurssit vuonna 2022

Suomen Metsäyhdistys järjestää vuonna 2022 kaksi nelipäiväistä Metsäakatemia -kurssia.

Päättäjien Metsäakatemian 51. kurssi järjestettiin Kirkkonummella 28.4. ja maastojakso Pohjois-Savossa 11.-13.5.2022. Tutustu tarkemmin 51. kurssin ohjelmaan ja teemoihin kurssin sivulla.

Päättäjien Metsäakatemian 52. kurssi järjestetään Kirkkonummella 8.9. ja maastojakso Pohjois-Savossa 21.-23.9.2022.

Kursseilla keskustelemme mm. metsien käytöstä, tulevaisuuden puupohjaisista innovaatioista, puurakentamisesta sekä kaupunkimetsien monimuotoisuudesta ja virkistyskäytöstä. Ilmoittautumisaika molemmille kursseille on umpeutunut. 

 

Päättäjien Metsaakatemian 50. kurssi Metso-kohteella. Kuvaaja: Sanna Vornanen

Päättäjien Metsäakatemian jatkotilaisuudet vuonna 2022

Päättäjien Metsäakatemian käyneitä kutsutaan koolle myös jatkotilaisuuksiin vuoden 2022 aikana. Henkilökohtaiset kutsut jatkotilaisuuksiin ja keskusteluihin lähetetään metsäakateemikoille sähköpostitse.

  • 1.6.2022 järjestimme yhteisen metsäaiheisen keskustelutilaisuuden metsäakateemikoille ja Nuorten vaikuttajien metsäfoorumin käyneille nuorille vaikuttajille. Tutustu Tero Karjalaisen tilaisuuden teemasta kirjoittamaan näkökulmaan täällä ja katso Tuuli Hirvilammin alustusmateriaali nuorten asenteista ja toimijuudesta suhteessa kestävän kehityksen tavoitteisiin täällä.
  • Järjestimme yhteistyössä Metsä Groupin kanssa metsäaiheiset retkeilyt Nemus Futurumiin Lohjalle. Kolme samansisältöistä retkeilyä järjestettiin kesäkuussa ja elokuussa 2022. Retket olivat keskenään samansisältöisiä ja kussakin oli varaus 15 osallistujalle.
  • Lisäksi kutsumme metsäakateemikkoja koolle Erätauko-keskusteluihin metsään liittyvistä ajankohtaisista teemoista.

Onko sinulla idea jatkotilaisuudesta, Erätauko -keskustelun aiheesta tai muusta Metsäakatemia-verkoston kohtaamisesta?
Ota yhteyttä, niin mietitään toteutusta yhdessä!

Päättäjien Metsäakatemian seminaarijakson keskusteluja
Osallistujien keskustelua Päättäjien Metsäakatemian seminaarijaksolla, PMA kurssi 47.

EU-päättäjille suunnattu Metsäakatemia 2022

Suomen Metsäyhdistys on valmistellut toista Euroopan unionin päättäjille suunnattua Metsäakatemiaa yhteistyössä Ruotsin Metsäviraston (Skogstyrelsen) kanssa. Suunnittelua on tukenut Suomen ja Ruotsin metsäalan edustajista koottu taustaryhmä. Koronavirustilanteesta ja hallituksen linjauksista johtuen alun perin keväälle 2020 suunniteltua tapahtumaa jouduttiin siirtämään. Toinen pilottikurssi järjestettiin Ruotsissa 27.-29.6.2022.

Lisätietoa EU-päättäjille suunnatusta Metsäakatemiasta löydät täältä.

Kuulumisia toiselta pilottikurssilta voit lukea Forest.fi-jutusta.


Lisätietoa:

Suomen Metsäyhdistyksen vaikuttajaviestinnän johtava asiantuntija, Päättäjien Metsäakatemian johtaja Elina Antila, p. 050 351 2411 ja elina.antila@smy.fi

Lisätietoja Päättäjien Metsäakatemiasta: www.smy.fi/pma

Kirjoita kommentti